+30 6944100080 | +30 6949209033

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΚΑΝΕ ΑΡΟΔΟ ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ⟪SILVER WIND⟫

Νωρίς το πρωί το κρουαζιερόπλοιο «Silver Wind» κατέπλευσε αρόδο ανοιχτά της Ναυπάκτου μεταφέροντας 1300 επιβάτες από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ και το πλήρωμα. Περίπου 300 επιβάτες του με λάντζες αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του Ναυπάκτου, επισκέφθηκαν το Ενετικό Κάστρο και στη συνέχεια απόλαυσαν τη βόλτα τους στην αγορά της πόλης που διήρκησε σύμφωνα με το πρόγραμμα 4 ώρες.


Η είδηση είχε κυκλοφορήσει από μέρες και όλοι μιλούσαν για την πρωτοβουλία του Νίκου Ντότσικα, ιδιοκτήτη του τουριστικού γραφείου NK Travel στη Ναύπακτο που ανέλαβε αυτή την πρωτοβουλία και τα κατάφερε.

Με την άφιξη του σκάφους, η Ναύπακτος κάνει το πρώτο βήμα για να μπει στον χάρτη της παγκόσμιας κρουαζιέρας και όπως λένε στην πόλη, διεκδικεί να γίνει ενδιάμεσος κομβικός σταθμός κρουαζιέρας μεταξύ Ιτέας και Κατάκολου.

↪Η συγκεκριμένη κρουαζιέρα θα πραγματοποιείται στο εξής, κάθε 15 ημέρες και αυτόματα τη βάζει τη Ναύπακτο στο χάρτη της παγκόσμιας κρουαζιέρας.

[Το Silver Wind είναι ένα μικρό κρουαζιερόπλοιο που διαχειρίζεται η Silversea Cruises, μια πολυτελής γραμμή κρουαζιέρας. Το πλοίο άρχισε να λειτουργεί το 1995 και είναι το δεύτερο πλοίο της κατηγορίας της, Εχει έδρα την Βόρεια Αμερική και σημαία Μπαχάμες]

Πηγή: The Locals

Proceed Booking

error: Content is protected !!
Accessibility